– Fikk du julehjerte nå, mamma?

Og det var det nok mange foreldre som fikk.
Kultur

I anledning at skolenavnet Nesheim i år feirer 100 år fyltes Levanger kirke til randen av elever og deres familier tirsdag kveld. Her holdt 1. til 4. trinn julekonsert, godt akkompagnert av Hans Jørgen Støp på piano og kyndig dirigert av Kai Lennert Johansen.

Det var åpenbart at det store elevkoret har øvd mye i forkant av konserten. Foruten de mer tradisjonelle julesangene, som «Vi tenner våre lykter» og «Julen er her», så fikk stolte foreldre også høre langt mer utfordrende sanger som «I en natt». Som elevene klarte med glans.

De eldste elevene arrangerte forøvirg julemarked sist uke, med mange flotte selvlagede ting og mange fine innslag underveis.

Flotte arrangementer, og som en av elevene spurte sin mor etter endt konsert og dertilhørende skryt tirsdag:

–Fikk du julehjerte nå mamma?

Det var det nok mange foreldre og foresatte som fikk.