- Det var en ubetinget suksess

Tradisjonen tro sparket Sjuende far i huset i gang jula på Tindved.
Kultur

- Det var en veldig fin konsert. Det var kjempestemning, med et «livåt» og entusiastisk publikum, slik det bruker å være, sier Sverre Bjarne Inndal i Sjuende far i huset til Innherred.

Bandet har hatt tradisjon for å spille på Tindved den siste helga før jul i mange år. I år ble det på en fredag, da bandet ville prøve å få med seg studenter og andre som kommer hjem til jul. Konsertene har blitt utsolgt nærmest hvert år, men i år var det noen færre enn tidligere.

- Det kom over 300 personer, så det var cirka hundre mindre enn «normalt», men med tanke på at det er mange som er hjemme og baker goro og steller til jul, er vi veldig fornøyd med at så mange kom på en fredag. At det svinger litt like oppunder julaften er forventet, og i showbiz kan man ikke alltid regne med at det blir utsolgt. Det opplevdes som fullt hus fra scenen og vi synes det var en ubetinget suksess, sier Inndal.

- God jul!

Gitaristen synes det er artig at folk møter opp år etter år på førjulsmoro.

- Vi har solgt flere tusen billetter i storsalen på Tindved de siste årene. Det er et flott konsertlokale, som jeg ser på som Verdals egen Rockefeller. Vi kjører garantert konsert der neste år også, sier Inndal, som også vil berømme deres samarbeidspartnere under arrangementet, Dillan Event og Talia.

Sjuende far i huset har hatt mange konserter dette året, inkludert en lengre sommerturne. Nå tar de en velfortjent juleferie.

- Vi vil gjerne rette en stor takk til vårt publikum og vi ønsker dem god jul!