Har ikke opplevd maken til publikumsfest

Nå blir det ekstraforestillinger og flere turer til Haparanda.

Arne Olav Vollan og Geir Lustad i kjent mundur. Denne gangen på sjekker'n i Haparanda. 

Kultur

I Helgådalsrevyen drar nemlig Enok og Geir (i henholdsvis Arne Olav Vollan og Geir Lustads skikkelser) på heisatur til byen helt øst i Sverige mot finskegrensen, for å sjekke opp svenska flickor som gillar eldre menn.

Nesten bare fulle hus

Hvordan det går, får du også se hvis du tar turen til Lunheim forsamlingshus. Forestillingene i dag, fredag 12. januar, og i morgen er begge utsolgt. Men onsdag er det noen ledige plasser, og nå har helgådalingene bestemt seg for å sette opp to ekstraforestillinger tirsdag 23. januar og torsdag 25. januar.

– Vi nærmer oss 1.200 solgte billetter, og legger nå ut 340 billetter til, fordelt på de to ekstraforestillingene, opplyser Vilde Roksvåg.

Seks kvelder er unnagjort, og fem gjenstår da.

Revyforestillingen har tittelen «Itj så værst», men det blir mildt sagt en underdrivelse med tanke på både publikumstilstrømningen og stemningen i Lunheim forsamlingshus under og etter forestillingene.

– Instruktør Lavrans Haga har hatt ei stø hånd på rattet, og lyktes godt å med å få folk til å flire. Det er ikke alltid like enkelt, sier Roksvåg.

Sjarmis

Av innholdet kan nevnes politiske spark både hit og dit, svaret på hvorfor Andreas Haugan er svært ønsket som lærer ved den nye montessoriskolen i Volden, og hvordan en dag i en barnehage full av utenlandske politiske personligheter ville artet seg.

– Det er vel ellers klin umulig å ikke bli sjarmert av den 101-årige Enok, som fortsatt har draget på damene, eller av to freske, fjonge damer som mer enn gjerne kunne tenkt seg å lufte hund med kjekke revykarer, eller selveste lokalavisredaktør Roger Rein, inviterer Vilde Roksvåg.