Dyrisk stemning i Levanger kirke

Forestillingen «Dyrenes karneval» ble spilt for et ungt publikum.

Guro Gulstad og Ole Aleksander Hansen dramatiserte historien om Noahs ark for barna som hadde møtt opp på Dyrenes karneval  Foto: Tore H. Kristoffersen

Kultur

På selveste fastelavnssøndag var det duket for en skikkelig karnevalsfest i Levanger kirke. Et stort antall barn hadde tatt med seg foreldrene sine og benket seg forventningsfulle til for å overvære forestillingen «Dyrenes karneval».

Forestillingen ble spilt i regi av Levanger kulturkirke og INTRO. Stykket var inspirert av historien om Noah og hans ark fra bibelfortellingen. Publikum fikk følge hele handlingen fortalt fra Helga Mathea Nøst fra INTRO, samtidig som flere og flere dyr dukket opp i kirkesalen. Dyrene ble spilt av danserne Guro Gulstad og Ole Aleksander Hansen.

Den gode og humoristiske forestillingen gjorde at samtlige i det unge publikummet sperret opp øynene for å gjette hvilke dyr som skulle komme oppover midtgangen. Forestillingen inneholdt også musikk inspirert av Camille Saint-Säens fremført av Anders Kristiansen og Erling Neergård

Etter forestillingen var alle barn og foreldre invitert til en skikkelig karnevalsfest med fastelavnsboller, pinata og lek for å feire høytiden vi nå er inne i.

Det så ut til at alle barn koste seg veldig på en skikkelig karneval- og fastelavnsfeiring i Levanger kirke søndag.