Milliontall for «Farmen»-finale

På det meste bivånet 1,1 million TV-seere at Pål Anders Ullevålseter vant kjendisutgaven av «Farmen» og dermed entret TV-historien.

Motorsportutøver Pål Anders Ullevålseter stakk av med seieren etter en nervepirrende finale mot Inga Berit Lein fra Verdal søndag kveld. Foto: TV2 

Kultur

Han er den første utfordreren som noensinne har vunnet «Farmen», og det etter et rekordkort opphold der han aldri måtte i tvekamp.

Finalen ble i snitt sett av 1.034.000 seere, melder TV 2. Det utgjør en andel på 58,8 prosent av alle seerne, og 61.1 prosent i den såkalt kommersielle målgruppen, som er 20 til 49 år.


Inga Berit Lein ble nummer to i «Farmen kjendis»

Verdalingen måtte se seg slått i finalen.

 

Kampanje melder at seertallet likevel er betydelig lavere enn i fjor, da finalen hadde et snitt på 1.299.000 seere – og der over 1,4 seere på det meste så at Lothepus ble kåret til vinner.

I pressemeldingen fra TV 2 heter det at i snitt har nesten 950.000 seere sett hele «Farmen kjendis»-sesongen.

– Etter braksuksessen i fjor har det vært enorme forventninger knyttet til årets sesong, og det er derfor ekstremt hyggelig å stadfeste at «Farmen kjendis» har levert på alle områder, lyder det fra programdirektør Jarle Nakken i TV 2, som nå melder at arbeidet med å finne deltagere til neste år allerede er i gang.


Ser på «Farmen»-seier som en bonus

Inga Berit var forberedt på å ryke etter uke tre. Nå skal hun kjempe om å vinne hele sulamitten.