Neste fredag, 27. april, kommer Staysmann & Lazz til Verdal.

Rølpeduoen (ja, de kaller seg det selv også) skal ut på sommerturné, og hva passer vel ikke bedre enn å starte nettopp her?

Rett fra Eurovision-vurdering

Bortsett fra en dobbelt intimkonsert i Tromsø sist helg, har Staysman (Stian Thorbjørnsen) vært opptatt med NRKs oppkjøring til Eurovision Song Contest - Adresse Lisboa - den siste tiden, og han kommer rett derfra til sommerturnéstarten i Verdal.

Han ordnet med Rotlaus til Vukuhallen, og nå er det noe ganske annet på plakaten på Talia i Verdal sentrum.

– Staysmann & Lazz ville gjerne komme hit, så da ordnet jeg med det, som Oslo-showbizens utstrakte hånd i Trøndelag, smiler Sverre Bjarne Inndal.

Tre millioner avspillinger

Duoen med hiter som Kaptein Morgan, Frk Moet, Brun og blid og Se så glad nissen er deltok også i Melodi Grand Prix i 2015 med sangen En godt stekt pizza. Nissesangen ble bare i desember i fjor streamet over tre millioner ganger og var på sjetteplass på VG-lista.

Facebook-eventen til konserten på Talia forteller at nesten 1.200 personer enten er interessert i, eller skal på konserten. Kommer alle de, blir det særdeles trangt om plassen på utestedet.

– Det kan nok lønne seg å kjøpe billett på forhånd. Billettsalget går veldig bra, fremhever Sverre Bjarne Inndal.

Farmen, konsert, bok og fotball

Staysman var med i Farmen kjendis sammen med Inga Berit Lein i vinter. Staysman & Lazz var sist her i området i 2016, da de spilte på Torgfesten i Levanger.

Fra Torgfesten i Levanger for snart to år siden.

Samme høst var Staysman på Magneten for å signere sin selvbiografi.

Foran fjorårssesongen ga han sine store lykkeønskninger til Leksdals fotballag i 6. divisjon, og det får han kanskje muligheten til å gjenta kommende uke.