–Like sikkert som at våren kommer og kortnebbgåsa flyr lavt over Levanger, inviterer Levanger Blandakor til «Syng med oss», skriver koret i en pressemelding .

Årets konsert er på Dampskipsbrygga onsdag 25. april.

–Dette er en tradisjon koret har hatt i mange år og som fortsatt ser ut til å være like attraktivt. Arrangementet er en uformell og trivelig allsangkveld med et bredt korrepertoar som spenner fra Åge Aleksandersen og «Flyg av sted» til Ray Charles' versjon av «Georgia on My Mind», forteller koret.

Publikum får også anledning til å synge med på allsanger som «Gi en sang til Levanger» og «Når snøen forsvinn». Koret håper dette er et repertoar som treffer mange. Det blir også servering, på billetten, og loddsalg med fine premier.

Koret feirer i år 40 år og øver intensivt til jubileumskonsertene i september, hvor koret har med seg Maija Skille og Kjetil Støa samt orkester, og med Arnulf Haga på regi.

Koret har med seg sin faste dirigent gjennom disse årene, Per Anker Johansen, og som tonefølge stiller korets pianist Anders Dalane og på trekkspill Tore Haugan.