Klatremus vil synge mer

Dyrene i Hakkebakkeskogen har fått så mange fornøyde gjester at de ønsker velkommen flere ganger.

Dyrene i Hakkebakkeskogen byr på ekstraforestillinger.  Foto: Tor Ole Ree

Kultur

Lyng kulturgård byr på fire ekstraforestillinger, nærmere bestemt lørdag 23. og søndag 24. juni.

- Det er utrolig fint å se at at så mange benytter seg av teatertilbudet, og velger å ta med seg hele familien utendørs for å oppleve forestillingen i lag, sier «Klatremus» Mathias Melsæter Rydjord. Han er en svært populær karakter blant barna, og forteller at han hører et jevnt sus av både barnelatter og voksenlatter underveis i forestillingen.

- Det virker som den treffer alle aldre, tilføyer han.

Mathias Melsæter Rydjord som Klatremus (t.v.) og Kristoffer Hjulstad som Mikkel Rev.  Foto: Tor Ole Ree

Også på sosiale medier, vanker det mange rosende omtaler.

- På Instagram poster strålende publikummere kommentarer som «anbefales for alle», «gira, glade og fulle av inntrykk», «for en opplevelse» og «løp og kjøp billett», rapporterer Lyng kulturgård etter at de nå har spilt forestillingen over en ukes tid.

Premieren var lørdag 9. juni. Innherreds anmelder var også godt fornøyd, og skrev blant annet: «Klatremus og de andre dyrene begeistrer stort i Lyng Kulturgårds friske versjon. (...) Barna liker det de ser, og de voksne ser også ut til å kose seg stor sammen med de minste. Sponante uttalelser etter forestillingen går på at «dette var det beste barneteateret de har sett». Vi kan bare slutte oss til de mange som skryter av Helga Haga og Co. Forestillingen er tvers gjennom profesjonelt utført, og fremfor alt er den morsom.»

Varsel til alle barn: Dette må dere se!

Eventyrlig i Hakkebakkeskogen.