- Vi avsluttet med en stappfull forestilling med ekstra stoler og allting, sier Solveig Salthammer Kolaas i Levanger Nye Teater.

Hun er storfornøyd med Aristokattene-prosjektet, som nå er avsluttet etter åtte forestillinger og gode tilbakemeldinger fra publikum. Denne uken blir dermed bakgårdskulissene på torget tatt ned og uteamfiet demontert for denne gang.

- Vi har hatt det så fint, og det har vært kjempegodt samhold i gruppen. I tillegg har vi vært så heldige med været, hvor det nesten bare har vært sol. Det har vært en kjempefin periode for alle sammen, sier hun.

1.656 solgte billetter

Teaterforeningen står bak oppsetningen av Aristokattene på torget i Levanger sentrum, hvor de bygde opp et eget amfi og kulisser på Nertorget. Totalt solgte forestilligen 1.656 billetter.

Slik ser Nertorget ut tirsdag formiddag. Amfiet og utescenen er snart demontert og lagret vekk. Foto: Erlend Aune

Hva som blir neste storsatsing for barneteateret er foreløpig ikke kjent, og teaterforeningen har ikke vedtatt verken hvem, hva, når eller hvordan.

- Vi tar nå en god pause, men begynner arbeidet med neste prosjekt til høsten. Da skal vi bestemme oss for hva vi satser på, sier Salthammer Kolaas.

Kan bli flere torgprosjekt

- Blir det en ny oppsetning på torget?

- Det vet vi ikke ennå. Vi har fortsatt lyst til å komme tilbake til Munkeby, hvor vi hadde det så bra med Ronja Røverdatter. Men torget har også fungert utrolig bra for oss, så det er også en mulighet. Vi skal planlegge mer til høsten, og satser trolig på en ny oppsetning i løpet av våren eller høsten neste år, sier hun.

- Her kan vi også tenke samarbeid med andre, som kan bruke amfiet til andre arrangementer dersom vi lar tribunene stå. Det kan være samarbeid med næringsliv, forumet, kommunen eller andre. Hva om det kunne blitt vist fotballkamper på storskjerm på torget? sier Salthammer Kolaas.