Rotlaus tilbake til Vuku neste år

Men allerede i høst sørger idrettslaget i Vuku for at et annet kjent norsk band kommer til Verdal.

Det var en svært vellykket kveld i Vukuhallen i vår. 

Kultur

Rundt 1200 publikummere tok turen til Vukuhallen i mars, da Rotlaus og Vømmølgutan var kveldens trekkplastere.

Rekordmange på storfest i Vuku

Kjempesuksess i Vukuhallen med Rotlaus og Vømmølgutan på scenen.

Dette har gitt mersmak, og lørdag 6. april kommer Rotlaus tilbake til Vuku.

– Rotlaus var sterkt ønsket tilbake av publikum, og har siden forrige besøk nærmest katapulta karrieren med en ny hit-låt som ligger i toppen blant alle streaming-artister på digitale plattformer. En annen artist som også streames svært mye, og er lydsporet til mange fester over hele Norges land, er Gunslingers fra Vestlandet. De tar Rotlaus likså godt med seg til Vukuhallen neste år. Med andre ord, to av landets mest populære festband kommer til Vuku samme kveld. Det blir det trangt om plassen i Vukuhallen, spår Liv Inger Eklo Hynne i Vuku IL i en pressemelding.

Og idrettslaget har flere planer.

Allerede til høsten blir det konsert i aulaen på Verdal, da med bandet Trang Fødsel.

–Laget har en solid infrastruktur, og sitter på en av de største og mest moderne flerbrukshallene i fylket. Det ble publikumsrekord nå i vår når svært populære, Rotlaus besøkte hallen. Med tilreisende publikummere fra et stort omland. Dette har gitt laget tro på at det går å arrangere flere slike kvelder med nasjonale artister innen flere sjangere, skriver idrettslaget i pressemeldingen.