Tja, si det, han sier det selv, men uansett blir det sikkert ikke store forskjellen fra Arnulf Haga uten trampoline, som alltid er i det spenstige hjørnet når han leder an i både øvinger og under forestillinger.

Klokken åtte torsdag kveld åpner dørene for Verdal teaterlags tradisjonelle Visekveld oppunder olsok, hvor amatører og profesjonelle i skjønn forening står på scenen, sammen med bandet under ledelse av Ola Wist Holmen.

To timer senere starter musikken, i år med flere av de profesjonelle på scenen enn noen gang.

– Det heter visekveld, men det blir også andre typer musikk enn visesang, sier visekveldgeneral (og hår- og sminkeansvarlig i teaterlaget) Elini Wist Holmen, samtidig som Alannah Myles dundrer ut over høyttalerne på lydprøvene.

Etter hva Elin Wist Holmen har regnet ut er det tiårsjubileum for visekvelden i år, det vil si det er ellevte gang den holdes. I fjor kom det så mange at de måtte slutte å selge billetter utpå kvelden. Visekvelden er åpen for alle over 18 år, men er også en hyllest til frivillighetsappratet på Stiklestad, som slipper inn litt billigere enn resten.

I tillegg til musikalsk leder Ola Wist Holmen, består bandet av Tore Gustavson, Andreas Helland, Erling Helland, Johannes Jystad og Thomas Anfinnes.

Bakgården på Talia er pyntet me solsikker og andre fine blomster, og alt er klappet og klart til kveldens arrangement.