– Laget skaper vennskap som varer livet ut

Vital 50-åring jubilerer i tre dager.

Instruktør Arnulf Haga skal ha med seg disse fem og nesten 60 andre aktører på scenen i jubileumsforestillingen. Fra venstre Jeanette Hoseth, Tor Haugmark, Ylva Støre Myhre, Håkon Enes og Per Anders Folladal. Foto: Roger Rein 

Kultur

Verdal Teaterlag fylte 50 år 11. oktober 2018. Tor Haugmark har vært med helt fra starten. Karin Jektvik har skrevet jubileumsboka. De er gjester i Vækka som va. Ordførerne i Verdal og Levanger er skuffet over NAV som valgte å samlokalisere seg i Steinkjer. Vi tar diskusjonen om lokaliseringskamp på Innherre

Torsdag 11. oktober er det 50 år siden Verdal Teaterlag ble stiftet. Begivenheten markeres gjennom tre dager, i tillegg til jubileumsforestillingen som settes opp i romjula.

– Verdal Teaterlag er en meget vital og energisk 50-åring med et ukuelig engasjement.