Bød på strike og poengjakt

120 tenåringer forsøkte å overliste hverandre på parketten.

Trine Walleraunet, Levanger ungdomshus (t.v.) og Eir Aas Jakobsen, leder av Panzer i Verdal, melder om god stemming da 120 ungdommer møttes til bowling og moro i høstferien onsdag kveld.  Foto: Privat

Kultur

Ungdommer fra Levanger, Verdal og Inderøy fikk en særdeles morsom, og kanskje også noe konkurransepreget aften da de i tre timer leide alle banene på Levanger bowling onsdag kveld.

Til sammen 120 tenåringer fra Levanger ungdomshus, Panzer i Verdal, og E@ i Inderøy møtte opp for å spille bowling og ha det gøy sammen.

- Vi har fått noe midler gjennom vår paraplyorganisasjon, «Ungdom og fritid», og valgte å gå ut med bowlingtilbudet denne gang, forteller Trine Walleraunet, leder for ungdomshuset i Levanger. Hun rapporterer om en svært god stemning i hallen, men er noe usikker på hvem som kom best ut poengmessig.

- Det er noen ungdommer som er ganske så gode, tilføyer hun.