Byr på helaften med forsterkninger

– Vi håper folk tar seg ut denne kvelden!

Arbeidernes musikkorps, Quintus og fjorårets ungdomsstipend-vinner i Verdal, Linn Astrid Skjerve, spiller på konserten før det blir fest etterpå. 

Kultur

Arbeidernes musikkorps inviterer til helaften i Ulvilla forsamlingshus lørdag 17. november.

– Kvelden starter med en konsert i samarbeid med ensemblet Quintus og fjorårets vinner av ungdomsstipendet til Verdal kommune, Linn Astrid Skjerve. Vi kommer til å spille variert og fengende musikk, sydd sammen av vår dyktige dirigent Asgeir Skrove, lover Jørgen Stenberg i Arbeidernes musikkorps.

I pausen på konserten serveres det middag, som er inkludert i billetten. Etter konserten blir det fest for de som ønsker det, med dans til livemusikk og alle rettigheter.

– Vi håper mange vil være sammen med oss utover kvelden. Konserten er for alle, både barn, ungdom og voksne. Når den er ferdig, blir det 18-årsgrense på festen, forteller Stenberg.

Etter festen går det buss ned til Verdalsøra.

Stenberg beskriver situasjonen for korpsene i kommunen som utfordrende for tiden. Medlemstallene i skolekorpsene har gått drastisk ned de siste årene, noe som også voksenkorpsene merker.

– Denne kvelden håper vi folk tar seg ut og får en fin kveld sammen med oss. Jeg vil oppfordre alle til å få med seg noen, og gå på konsert, sier Jørgen Stenberg.