Hysterisk farse settes opp på Ytterøy

– En stor drøm å få det til.

Gunnar Jørstad, Berit Nøst og Eirik Steinvik. Alle foto: Fritz Nordberg. 

Kultur

UL- vårglimt teaterlag har den store glede å presentere «Den spanske flue» på Ytterøy. En farsè full av komplikasjoner, barnefedre, frieri og danserinnen «Den spanske flue».

Det å sette opp dette stykket har for teaterlaget på Ytterøy vært en stor drøm, og som mange ganger er blitt sett på som et stort og uoppnåelig prosjekt. Likevel bestemte de seg i høst for å satse og kjørte på med 12 aktører på scenen og enda flere involvert bak. Dette kom til å bli stort!

Hjelp fra Lånkerevyen

Som instruktør hentet de inn Erlend Engan fra Lånkerevyen, som har hjulpet med å få prosjektet i havn.

Alle aktørene etter endt prøve 

I år har teaterlaget også inngått et samarbeid med Rampa (kiosk og restaurant på øya) der de tilbyr julebord, med mat, teater og dans i en felles pakke. De ønsker å vise folk hva Ytterøya har å by på, og hva de får til.

Positivt for øya

Ungdomslaget er utrolig stolte av å kunne få presentere dette prosjektet på Ytterøya, der de i utgangspunktet er 550 innbyggere. Det at folk vil være med å skape noe i kulturlivet på øya er utrolig positivt. Derfor er oppfordringen klar, kom og se «Den spanske flue»!

Eli Vandsvik og Eline Vandsvik. 

Det er to forestillinger med fortsatt ledige billetter, den 15 og 16 desember. Den 15. desember er det for øvrig julebord på Rampa i forbindelse med teateroppsettingen.

Ingvild Nøst