Førjulskonsert med kulturskolen og Levanger kammerkor

I kveld, torsdag.

Andreas Grimstad er en av de som vil spille torsdag kveld. 

Kultur

Da holder Kulturskolen i Levanger sin tradisjonelle førjulskonsert i Levanger kirke. I år , som i fjor, har de med seg Levanger kammerkor som gjester. Elever og lærere i kulturskolen presenterer et bredt repertoar med mye sang og musikk relatert til julen. Et godt trimmet kammerkor har denne konserten som oppkjøring til sin egne tradisjonsrike forestilling Kammerkos, som arrangeres på lørdag.

Mange unge, lovende sangsolister vil bidra og strykere fra kulturskolen spiller under ledelse av Torfinn Hofstad. Brødreparet Andreas og Elias Grimstad, som har gjort det svært skarpt i nasjonale konkurranser, spiller Passacaglia av Johan Halvorsen. Ellers spenner konsertrepertoaret fra renessansemusikk til nyere sanger og arrangementer. Nevnes kan Purcell, Adam, Monn Iversen, Prøysen, Dum Dum Boys, Preus, Fleet Foxes og T. Hoff.

Elever, ansatte og kammerkoret avslutter med fellesnumrene «Bjelleklang» og «Et lite barn så lystelig».

Det er fri inngang, med mulighet for kollekt/vipps.