Er nyttårsforsettene brutt allerede?

Kanskje neste år, synger de lokale heltene i sin splitter nye låt.

Vokalist Stian Nessemo og resten av Sjuende far i huset er ute med ny musikk. Første singel i 2019 er en sang om nyttårsløfter. 

Kultur

Sjuende far i huset slipper nytt materiale nå på nyåret, og ferskeste singel er sangen «Kanskje neste år».

– Alle gode forsetter kan utsettes til...kanskje neste år, fastslår bandet på sin Facebook-side, der det fortelles at singelen er produsert av Hans Jørgen Støp for Veslefrikk Konsertproduksjon DA, innspilt av Per Arne Nessemo og Hans Jørgen Støp i Stabburet studi, mikset av Håvard Soknes i Sørgården studio og mastret av Magnus Kofoed.

Lytt til låten

Utgiver av singelen er Grammofon AS.

– Vi hørs, er lovnaden fra inndalsbandet. Uansett gode forsetter eller ikke. Rett under her kan du høre den, hvis du ikke er innlogget får du en 30 sekunder lang snutt.

Om singelen heter det på Grammofon sine sider at:

– Det er en fengende låt, velprodusert og med flere nye akustiske elementer. Dette er frisk folk-pop ala 2019, med en treffende tekst om alt som er lett å utsette til neste år. Alle har vel tenkt at kanskje neste år skal vi ta skjeen i en annen hånd, begynne å trene, spare mer penger, bli mer fornuftig eller andre lovnader som ikke alltid blir fulgt opp. I denne tre minutter lange låten fortelles historien ut fra flere synspunkt og persongalleri.

Revitalisering

Grammofon mener Sjuende far i huset ti år etter debutplata låter som et revitalisert band, som har fått lekenheten tilbake med samarbeidet med Hans Jørgen Støp, som også produserte «Bestemor» i 2008.

– Det er friskt og nytt, samtidig som de har en fot i bunadssko og den andre i converse.

Det mest gjenkjennelige er kanskje at fela er tilbake etter tre album uten, nå med Ingvild Blæsterdalen.

– Ringen er på mange måter sluttet, fastslår plateselskapet Grammofon.