Dette var et veldig populært besøk på helsehuset

Så bra at vi har dobbelt-omtale!
Kultur

Kulturskolen v/Oddbjørn Hagen og elever har i jula hatt flere flotte konserter for pasienter og pårørende på Staup Helsehus.

Julaften underholdt Jaeb Saengrat med flere og 2. juledag sto Martine Bosnes med flere for underholdning.

I dag, på nyttårsaften, var Martin Stavrum jr. (16), Martine Bosnes (17), Markus Hoff Sjøbakk (16), samt Oddbjørn selv og Martin Stavrum (senior) på helsehuset og hadde konsert.

Martine framførte nydelig sang: «Har du fyr» av Ola Bremnes, «Sang til julestjernen», samt «Halleluja» av Leonard Cohen, mens hennes far spilte piano.

Martin Stavrum jr spilte på piano «Måneskinnssonaten» av Beethoven, samt «Claire de Lune» av Claude Debussy.

Markus Hoff Sjøbakk spilte og sang «This is Gospel», samt «Vienna» av Billly Joel.

Flotte framføringer av unge lovende musikere!

I tillegg hadde Oddbjørn en flott fremføring av «Skigardsvise» og «O helga natt», og det hele ble avsluttet med «Deilig er jorden» med Martin Stavrum senior på piano.

Martine Bosnes studerer musikk i utlandet mens de to andre går på videregående skole.

Veldig hyggelig for pasienter og pårørende med musikalske innslag nå i jula. Det settes det stor pris på.

Torunn Ødegaard


Konsert nyttårsaften på Staup helsehus

Levanger kulturskole med Oddbjørn Hagen i spissen holdt konsert for pasientene på Staup helsehus midt på dagen nyttårsaften.

Med seg hadde han tre særdeles flinke elever fra kulturskolen: Martine Bosnes som for tiden studerer sang i London, Martin Stavrum som spiller piano og Markus Sjøbakk som synger og spiller piano.

Kulturskolen kan vise til gode resultater og de opptredende imponerte stort. Martine Bosnes har en fyldig og fin stemme og ble akkompagnert av sin far Ola Bosnes som er en dyktig og anerkjent organist, pianist og dirigent. Markus Sjøbakk hadde full kontroll over både stemmen og pianoet, og Martin Stavrum spilte til slutt Claire de Lune. Om noen drar kjensel på navnet Stavrum er ikke det så rart for den gamle ordføreren som er bestefaren hans avsluttet konserten med å spille piano til Deilig er Jorden.

Det er nok noe sannhet at eplet ikke faller langt fra stammen når det gjeller både Bosnes og Stavrum. Utrettelige Oddbjørn Hagen som er rektor ved Kulturskolen bidro som både sanger og som konferansier. Hans kvaliteter er velkjente og han fortjener all mulig ros.

Ole Kristian Salater