Snart blir det vokalbonanza i Verdal også

Det starter midt i februar.

Mona Johanne Rennemo Stormo. Foto: Tor Ole Ree  Foto: Tor Ole Ree

Kultur

I 2018 dukket musikk-konseptet Vokal Bonanza opp i Steinkjer. Ide-maker og primus motor var Eva Møller. Hun fikk samlet 18 av byens vokalister til tre konserter på Vårt Hjem. Konsertene ble en stor lokal suksess der alle vokalistene stilte med to egenvalgte låter, som de framførte med band og korister. I tillegg ble vokalistene utfordret på en låt i en sjanger som ikke var helt i komfortsonen deres.

Nå skal Vokal Bonanza også arrangeres i Lydhagen studio, etter samme opplegg som i Steinkjer. Lydhagen stiller med fem-manns-band og fem korister, så det er duket for store musikkaftener på scenen i Volhaugen. Billettene til den første kvelden, 15. februar er allerede lagt ut på kultar.no.

Vokalistene er spredt i alle sjangere og alder, med helt forskjellig bakgrunn i det lokale musikkmiljøet. På den aller første Vokal Bonanza stiller Synne Myran Larsen, Vilde Roksvåg, Kevin Hovdahl Holmli, Thomas Anfinnes, Rolf Erik Lyng, Karen Ingeborg Moe, Heidi Røstad Aunan og Mona Johanne Rennemo Stormo.