Husker du Judas Priest på Reehaugen?

Nå skjer noe like «legendardisk» på Havna Scene.

Bandet Chontaraz er spådd europeisk gjennombrudd i år. 

Kultur

Nei, det er ikke et danseband fra Solør som finner veien til Levanger førstkommende lørdag. Det er hardere og tyngre riff som er i vente.

- Arrangøren er så glade for å ha oss, at de annonsere med at dette blir like legendarisk som når Judas Priest spilte på Reehaugen i 1974, like før de ble giganter. Det vil nå tiden vise, men artig læll, sier Herbjørn Anglen, på vegne av gruppa Chontaraz fra Hell.

Angelen legger til at gruppas debutalbum ble kåret til tredje beste album 2017 i Canada.

- Vi kommer 1. februar ut med nytt album, som allerede har fått strålende kritikker. I den forbindelse så starter vi en liten turne på Levanger før vi setter kursen mot Rockheim og deretter utenlands.