Spis opp Øras fineste hus!

Du kan også gomle i deg Lerkendal.

Kjent hus fra Vektergata står i fare for å bli spist opp lørdag. 

Kultur

Hos Turnéteateret ble det i løpet av desember skapt en magisk by hvor små og store hus ble satt sammen side om side under en lysende stjernehimmel. Det kom inn mange bidrag til pepperkakebyen som hadde visjonen «Alt vi deler har vi felles».

Tanken med prosjektet er å skape fellesskap og et åpnere samfunn. Derfor ble peppekakebyen satt sammen med alle slags bygg, og mange fikk «nye naboer».

- Lørdag blir det stor «nabofest». Alle innbyggere i pepperkakebyen og andre inviteres til nabofest. Vi skal sette tennene i Lerkendal stadion og spise opp «Den blå krukke». Vi feirer naboskap og nye møter, og spiser så mye pepperkaker som vi klarer, sier kommunikasjonsleder Silje Kolaas.

Nabofesten starter midt på dagen og det er gratis inngang.