Sjekk Revykompaniets stikk til politikerne som la ned kinoen

Ny hit og musikkvideo fra revyguttene. Denne gang med nedlagt kino og kjendisrapper med på laget.

Festiviteten kino er historie. Revykompaniet lar det ikke gå hus forbi.

Kultur

Per Thomas Holtan er med på laget når Revykompaniet onsdag kveld lanserte sin nye musikkvideo, kalt Lagt ned igjen. Låta er skrevet på melodien til den kjente låta Venn, som ble framført av en rekke norske artister i et innsamlingsprosjekt for en god del år tilbake. Nå er låta aktualisert av Revykompaniet, som bruker melodien som utgangspunkt for å harselere med nedleggelsen av Festiviteten kino i Levanger.

- Dæm har lagt ned igjen, æ sjer at du faller, æ glømme dæ aller. Æ vil savne dæ min venn, synger guttene i den nye musikkvideoen og hyller dermed den nedlagte kinoen, som var Norges lengstlevende kino i samme bygg i kontinuerlig drift fram til kinoen ble nedlagt 1. januar i år.

Musikkvideoen ser du i ruten over.