To kvikke jenter fikk frem trampetakten

En hyggelig opplevelse i vintermørket.
Kultur

Det ble en flott opplevelse med Marit Vestrum (fra Okkenhaug) på fele og Bente Midtsveen fra Valdres, på trekkspill da «Trøndertrøkk og valdrestakt» gjestet Levanger Bibliotek onsdag denne uka.

Marit fortalte mange «nye» og interessante historiske opplysninger fra Levanger og «batt» sammen den flotte musikken med gode fortellinger. Det var to kvikke jenter som fikk fram trampetakten i flere av oss, med kvikke melodier i mange sjangere satt vi og hygget oss sammen med et nesten fullt lokale og far til Marit (Johan Vestrum) som har lært opp sine egne barn og også mange andre satt og bivånet og godkjente det hele!

En hyggelig opplevelse midt i en kald og mørk vinterdag. Håper dere kommer tilbake igjen, for dette ga mersmak!