Se bilder fra helgens VømmølFÅRestilling

Kultur

Vømmølstemningen var på topp under dagens fårspæll

Den blir ei noe dårligere når festen begynner for fullt i kveld.

 

VømmølFÅRestillingen startet med brak hvor korpsets dirigent Jørgen Vie hadde kombinert «Also Sparch Zarathustra» med litt Bach-fuger som etter hvert ble mer og mer Vømmølmusikk. Dermed var stemning satt.

Tema for Vømmølfestivalen på Verdal er ruinndag og det var også gjennomgangstema for innslagene i konserten.  Alle runddager i korpset ble markert med opera eller dikt underveis.

Et fullsatt Breidablik grendehus så ut til storkose seg med alt fra Auksjonsvisa, Perleporten til Elgesæter bru og Byssan lull. Korpset stilte sjøl med flere sangsolister i tillegg til Stig Mauseth fra et fyldig Vømmølkor. Lille Vømmøldalen ble åpnet til pausen og planlegger å være en konkurrent til bygdas eget massasjetilbud, dog med en annen type massasje, nemlig Vømmølmassasje som innbærer både sau og tiur. Det er uklart om vømmølmassasje ble en suksess, men VømmølFÅRspillet ble en suksess og fortsatte ut i de små timer med PØBB og dans.

Skrevet av Marte Løvli.