Sheriff Sagvold lover ro og orden når unge lokale musikere står på scenen

Geir Ove Sagvold på hesten Jørgen har det meste under kontroll før lørdagens parkfest ved elvebredden. 

Kultur

Førstkommende lørdag blir det full rulle med countrymusikk, linedance, boots og lokale cowboyer i Miniparken i Verdal, lokker arrangørene i en pressemelding om countryfesten med New Dawn på scenen.

– Til tross for sin unge alder har de et meget bredt repertoar av countrymusikk på spillelista, sier Terje Falstad i arrangørstaben.

Flinke og lokale

New Dawn frontes av vokalist Karen Ingeborg Moe, som har med seg fire karer på instrumenter.

New Dawn sammen med Sheriff Sagvold. Bandet består av Ole Anton Moe på gitar, André Aurstad på bass, Erlend Olsen på trommer og for anledningen Felix Singstad på gitar. 

– De lover oss swingende countrymusikk og stemning. Under UKM tidligere i år kom de helt frem til landsfestivalen i Trondheim, poengterer Falstad.

Populært før i tiden

Verdalingene er kjent med countryfester fra før, riktignok er det mange år siden. Countryfestivalen var et arrangement som flere år samlet tusenvis av publikummere i den gamle Havfruparken på Ørin.

Selv om både festivalen og parken har gått over i historiebøkene, er årets arrangører sikre på at interessen for god countrymusikk fortsatt er fullt til stede i Verdal.

Kårer beste par

– Derfor inviterer vi til en god, gammeldags countryfest. Countryen er tilbake for å bli i Miniparken, og vi satser på et årlig arrangement med skikkelig Hillbilly-stemning. Miniparken blir det lokale Nashville, og vi skal kåre det beste country&western-paret. Så ta frem cowboy-antrekket og kom i den rette stemningen, oppfordrer arrangørstabens Geir Ove Sagvold - som nok også får litt hjelp med å sørge for ro og orden.

Ildsjeler tar tak: – Folkeparken i Verdal må tenke nytt

Allerede i slutten av juni blir første nye arrangement.