Hippier inntar scenen på lørdag

Erik Letnes med bandet Dick Powers And The Homeless Men spiller på Nabo'n i Nerby'n lørdag. 

Kultur

Levanger

Redaksjon

Dick Powers And The Homeless Men fra Levanger begynte som et prosjekt i 2017 da bandet skulle spille på festivalen Rock at Røstad.

–Med låtskriver Dick Powers (Eirik Letnes) i front, leverte bandet en forrykende god konsert. I etterkant av konserten kjente hele bandet på en god følelse, både som kolleger på øvingsrommet, og som venner på scenen. I avisen dagen etter fantes god kritikk, skriver bandet i en pressemelding.

I kjølvannet av den første opptreden var det en del frem og tilbake om hva de skulle gjøre med prosjektet. Skulle de la den ene gode opplevelsen ligge? Skulle det gå som i sangteksten «we will never ever play a live show again»? Eller skulle bandet fortsette og spille egenskrevet hippiemusikk?

Bandet gikk for det siste valget, og har aktivt jobbet med eget materiale siden de hadde sin gjenoppståelse sommeren 2019.

Tidligere i sommer fikk Dick Powers And The Homeless Men anledning til å spille for eier av Nabo`n i Nerby’n - Hege udbye.

–Hege var rask til å prate med bandet i etterakant, og allerede 3 minutter etter siste akkord ble lagt på gitaren, hadde Powers og gjengen et nytt oppdrag, forteller hippiene og legger til at bandet byr på energisk, morsom, hippie-rock lørdag 31. august på «Nabo`n i Nerbyn» i Levanger.

740 19 000

redaksjon@innherred.no