De er tenåringer, lager egne låter og spiller cover av kjente progrock- og metalband

Bunnløs består av Jørund Volan Agle: Bass, Aslak Tronsdal Lyngstad: Vokal & Keyboard, Gøran Holm Engen: Gitar, Leiv Odin Vaadal: Trommer og Johan Gjølga: Gitar. 

Kultur

Det nyoppstartede bandet Bunnløs spiller på Havna Scene, onsdag 2. oktober.

Bandmedlemmene er alle i slutten av tenårene og de kommer fra Levanger og Inderøya.

Musikklinja

De spiller Progressiv Metal/Rock og har satt seg store mål. Flere av bandets medlemmer har spilt sammen ei god stund, men når de alle begynte på musikklinja høsten 2018 ved Inderøy Videregående Skole, ble Bunnløs dannet.

Hadde konsert i Verdal

De har siden den gang øvd stort sett en kveld i uka. De har også deltatt på årets UKM, og gikk videre der. De spilte på Båttreffet på Kjerknesvågen, og på et arrangement ute ved Ørens Meieri på Verdal i sommer.

De skal også spille support for Geir Engen Band på Kulturscenen Vårt Hjem på Steinkjer 21. desember. Bunnløs var i studio i vår og spilte inn låten «Blithe». Den er tilgjengelig på de fleste strømningstjenester og den nærmer seg nå 1500 avspillinger på Spotify.

Coverlåter og egne låter

For øyeblikket holder bandet på å spille inn to nye låter, som etterhvert skal bli til et helt album. På Havna Scene vil bandet spille en blanding av eget materiale, og coverlåter av bla Ghost, Dream Theater og Metallica.