Overskuddet av konserten går til en hjelpende hånd

15. desember inviterer familien Nordbach til sin tradisjonelle julekonsert i Alstadhaug kirke.  Foto: Privat

Kultur

Søndag 15. desember arrangerer familien Nordbach julekonsert i Alstadhaug kirke, og i år har de en overraskelse på lur, en hemmelig gjesteartist som tar turen kun for anledningen.

- Dette startet som en liten familiehobby, som skulle arrangeres en gang, men det ble stor etterspørsel, så nå har det har blitt en tradisjon, sier Hege Nordbach.

Hun forteller at de har samlet mange flinke musikere til årets konsert.

- Med oss på laget har vi en gjeng dyktige musikere, Steffen Flasnes på Piano, Toralf Lund på bass, Kjell Granås på trommer, Bjørn Johnsen på trekkspill, Ivar og Hans Ove Nordbach på gitar, forteller Hege Nordbach.

I tillegg har de også med seg et barnekor på nesten 40 stykker, der alderen spenner fra tre til sytten år .

- Det er et kor som er satt sammen kun for anledningen, dette gjøres hver år. Det er mange sangglade barn som vil være med og solister og sammen vil vi gi alle skikkelig julestemning, sier Nordbach.

Dette er 5. året og de håper også i på fullsatt kirke slik det har vært i de tidligere årene.

- Som årene før går overskuddet til lokal veldedighet. Hvis vi får et eventuelt overskudd i år, går det til en Hjelpende hånd i Nord-Trøndelag. Tidligere mottakere av overskudd er Frida Marie, som har muskelsykdommen SMA, Sykehusklovnene ved Sykehuset Levanger og Foreningen mot stoff (FMS) på Verdal.

Billetter får man kjøpt på lokale utsalgssted, opplyser hun.