Denne gjengen vet å skape stemning - rekorddeltakelse på festen

Tindvedrockers fikk fort opp stemning og danselyst. Foto: Jarl Limstrand 

Kultur

Den populære nyttårsfesten/nyttårsballet for utviklingshemmede som Lions arrangerer annethvert år på Stiklestad ble igjen en minnerik og sterk opplevelse. Over 90 pent kledde og svært spente deltakere møtte opp på Stiklestad nasjonale kulturhus. De fleste hadde vært med tidligere og visste litt om hva de hadde å forvente.

Det store oppmøte gjorde at deler av kantina også måtte tas i bruk, men alt fungerte likevel som en intim festarena.

Tindved Rockers

Håvard Okkenhaug fra Inderøy lionsklubb ønsket alle deltakerne hjertelig velkommen og fikk fort i gang den lette stemningen som kom til å prege hele kvelden.

Før maten ble servert startet Tindved Rockers opp med sin entusiastiske og kraftfulle sangopptreden. Det betyr mye for utøverne å få være med å opptre og dette var noe de hadde sett fram til lenge.

Deretter var det mat og hyggelig samvær og prat rundt bordene for deltakerne og ledsagerne. En stor gruppe lionsmedlemmer fra Inderøy, Verdal og Levanger sørget for servering av pizza og kaffe.

Populære Pippi

Mange av deltakerne var spente på om forrige «høydare» ville komme igjen. Jubelen sto derfor i taket da Pippi Langstrømpe (Hildur Norum) entret salen. Hun påsto imidlertid at hun var så sjenert at hun måtte gå baklengs inn i salen. Denne sjenansen varte sannelig ikke lenge og alle vi som så på ble imponert av hennes evne til å få med seg deltakerne. Først fikk hun alle til å være stille og høre henne fortelle spennende eventyr og om mora si som bodde oppe blant stjernene. Etterpå fikk deltakerne være med på trylling, sang, dans, håndbakbryting og diverse andre ablegøyer.

Hildur Norum, alias Pippi Langstrømpe, skapte stor begeistring og jubel blant deltagerne.  Foto: JARL LIMSTRAND

Hildur Norum leverer opptreden av høg klasse og hun treffer deltakerne midt i hjertet.

Dansen hadde mange sett fram til. Da kom Gullfiskrockerne på scenen og de fikk opp danselysten både hos rullestolbrukerne og de andre. Mange så også muligheten for å danse med Pippi Langstrømpe.

Musikkgruppen Totom fra Levanger kom etter hvert på scenen og sang og spilte til siste slutt.

Som vanlig ble det loddtrekning og premieutdeling og det ble jubel blant deltakerne for hver gevinst som ble delt ut.

For fjerde gang

Lions-medlemmene har alle en god følelse etter at vi nå for fjerde gang har gjennomført et omfattende og fint tiltak. Spesielt liker vi at interessen for deltakelse har økt og at vi i år fikk rekordoppslutning. Stiklestad nasjonale kulturhus passer perfekt til vårt arrangement.

Trygve Lullau