Fengende frostinger får frem finfølelsen

Bøgda består av Jan Morten Rygg (gitar og vokal), Asle Brudvik Arntzen (trommer), Tommy Norberg Sivertsen (gitar), Jardar Østbø Juberg (bass) og Anne Marthe Brun (vokal). 

Kultur

Frosta-bandet «Bøgda» har tipset Innherred om at de er ute med ny singel i dag. Vi tok en lytt, og dette var slettes ikke verst. Lett og ledig popmusikk som får tiden til å fly avgårde.

Jan Morten Rygg og Asle Arntzen begynte å spille sammen allerede på ungdomsskolen i et band de kalte Superfaun. De ga ut sin siste plate i 2004, men for fire-fem år siden ville sistnevnte spille inn noen nye låter. De hadde både utstyr og øvingslokaler, så da var det bare å kjøre på etter at ungene var lagt i seng, beskrev lokalavisa Frostingen i en reportasje om bandet.

EP-ene «Ut i skogen» og «Det ordne sæ» ble fulgt av singelen «Finn dæ» i fjor vår, og nå er altså «Spreng» ute. Spreng som i å løpe. Og her løper det virkelig avgårde i nesten fem minutter, i en fengende låt med lettfattelig refreng.