Her er det ikke prestasjonene det legges mest vekt på. Fellesskap er det viktigste i denne gruppa.

Her skapes samhold og magi, og minner for livet  Foto: Ida Folladal Andersen

Kultur

16.februar startet en ellevill VinterCamp for teater-, film- og kulturinteresserte ungdommer mellom 13-18 år. En eventyrlig opplevelse der ungdommer fra hele Innherred møtes for å skape magi. Denne vintercampen gir mulighet for fellesskap og samspill. Ungdommene kan selv søke om hvilken workshop de ønsker enten det er hip hop, filmverksted, teatersminke og skuespillerteknikk. Alle de ti som søkte, valgte skuespillerteknikk som Workshop, fordi de syntes teater hørtes mest spennende ut. Dette er en mulighet til å skape og lære ulike teatermetoder og slippe seg helt løs. Det var ikke en eneste person som var skeptisk til denne campen.