Dette skjer i helgen - se oversikten

Verdal IL herrer spilte i 2018 mot Steinkjer FK på Guldbergaunet. 16. mai i år blir det et digitalt lokaloppgjør.   Foto: Johannes Strand

Kultur

Hele helga

  • IL Aasguten starter løypemaskina igjen, og gjør klart for skispor på Åsfjellet til helga. «Once in a lifetime? 16. mai kjøres det spor fra skihytta til Slettvollan. Ta 17.maituren på ski i år!» lyder meldingen fra idrettslaget.

Fredag 15. mai

  • Fredag kveld er det LiveStream fra Lydhagen Studio i Verdal. Kings of Queen er en hyllest til Queen. Bandet består av: Leif Terje Nilsen, vokal, Tony Waade, trommer, Stein Larsen, tangenter, Lars Erik Fisknes, bass og Tore Haugmark på gitar.
  • Det er ett år siden bandet GRAS ga ut sitt første album. Fredag slippes deres andre album. Bandet forteller at dette er et stereoopptak fra en livestreaming-konsert de gjorde på Dampsaga kulturhus i april.