Dette skjer i helgen - se oversikten

Bandet GRAS har lanseringskonsert for nytt album i helga. F.v: Ingrid Elise Andersen, Jeanette Hoseth (i midten) og Solveig Salthammer Kolaas.  Foto: Skjermdump fra musikkvideoen Huldrelokk

Kultur

Fredag 22. mai

Lørdag 23. mai

  • Møter du opp på Cartofflene i Verdal lørdag, kan du få en innføring i både eteriske oljer og Halsan kjøtt. Det blir oljeprøver fra doTERRA og smaksprøver av pølser, kjøtt og spekemat fra lokale produsenter.
  • Ungdom tilbys gratis terrengsykkelkurs på Trones. Dette er et tilbud fra TommyMultisport, som på Facebook varlser om at kurset ble fort populært og utsolgt.
  • Gold of Italy har pop-up butikk i Volhaugvegen 18. Med salg av pølser,oljer, krydder og såpe.
  • Stiklestad Golfklubb arrangerer turneringen Viking Scramble på Trones.

Søndag 24. mai

  • Lørdagens terrengsykkelkurs for ungdom er utsolgt, men i dag har jenter fra 18 år og oppover muligheten til å bli med TommyMultisport å sykle i terrenget rundt Trones. Det skal jobbes med grunnstilling og posisjon på sykkelen, riktig bruk av blikke, timing og bremseteknikk, svingteknikk, inn og ut, forsere bratte partier, forsere hindringer som røtter, steiner og små dropp/kanter.

Til uka

Flere arrangement?

Vet du om flere arrangement som skjer i Levanger eller Verdal denne helga? Skriv gjerne en kommentar om arrangementet under.