Du har sikkert hørt om intimkonsert - men har du hørt om intim-utstilling?

Utstillingen til Katrine Rennemo åpnet for en ukes tid siden.  Foto: Privat

Kultur

Det er vel hva man kan kalle utstillingen som står i kjelleren ved Rema 1000 på Amfi-senteret i Verdal, av den lokale utstilleren Katrine Rennemo.

Utstillingen består av mange ulike elementer. 

Utstillingen har nemlig tittelen «Intimitet».

– Det er et tema som berører oss alle, både på godt og vondt, og følger oss livet ut. Det kan være alt fra dårlig selvtillit til rå sexlyst, fra avhengighet av noen andre til stor mestringsfølelse. Alt som berører oss innerst inne - som er en intim følelse, sier kunstneren selv om det hun ønsker å få frem gjennom utstillingen sin.

Med røffe penselstrøk, eksperimentering av farger og overflate, og snaue motiv, hinter hun til lyst, følelser og gjenkjennelse.

Noen av motivene som Katrine Rennemo stiller ut.  Foto: Privat

– Felles for alle maleriene er ingen ansikt, nettopp fordi kunsten min ikke skal få noen definisjon av en person, men heller by på at seeren skal se seg selv i maleriet, og kjenne seg igjen i følelsene som kommer av motivet, beskriver Katrine Rennemo.

Kunstneren har tidligere stilt ut i den gamle kafeen på Tindved kulturhage, på Verdal bibliotek, og har parallelt en utstilling på Cartofflene i Verdal sentrum.