Trenger du tips til hva du kan finne på i sommer? Her er ti ting å gjøre i Levanger.

Stadionparken er populær for store og små. Her finnes det skatepark og lekeapparater.  Foto: Marte Skjesol

Kultur

1 Levanger Martnan går av stabelen 29. juli -1. august. Da fylles Levanger torg med boder og underholdning. Her kan du handle, smake lokal mat og drikke. Oppleve konserter på Bakgårdsfestivalen og gå på utstillinger. I stadionparken vil det være aktiviteter for barn. Du vil finne utstillere, lag og foreninger spredd utover på martnasområdet og rundt om i byen. Levangermartnan hører til de eldste og viktigste markedene i Norge. Da møttes fjellbønder fra Jemtland, fiskere fra Fosen og allmuen fra breibygdene i Innherred og drev byttehandel. Etter hvert kom profesjonelle handelsmenn fra Trondheim også med.