Innherred prøvde så godt de kunne å henge med i et innholdsrikt tog.

Allerede i god tid før avgang var de fleste linet opp utenfor rådhuset i Verdal, klar til å gå gjennom Øra-gatene og bort til Folkeparken.

Slanketips

Vi møtte på flere representanter fra «Pinnj-vogna» før start, der Kaldkarsk- og kremkaksforeningen var representert med såvel Aleksander Karstad og Kristian Kolstad som Edvarda Landfald Nøstdahl og Robin Musum.

– Vårt slagord er: Eta plank, så bli du slank, sier Karstad og Kolstad.

Gjennomgående i årets tog var mange eksempel på den gamle generasjon sammen med den oppvoksende generasjon, deriblant også Hånstauran, som hadde med seg Håntrean og Hånspællan.

Brud og forlovere

Flere bruder var også å se. Noen kanskje finere enn andre, og deriblant Solaug Leira. Sammen med seg hadde hun sine forlovere Katrine Ingebrigtsen og Hilde Ranheim Kvalvik i innslaget Solaugs dancecrew og Brudens bruktmarked.

Ungdommen var representert i alle slags fasonger, vi kikket blant annet innom en selvsikker gjeng i Inndals karsklag bak en «Mastil Ferguson» (?) - i hvert fall kunne Roy Johann Eriksen og Petter Kolstad fastslå at atletene, de hadde ingen sjanse i år.

Levangsbygg

Levanger var godt representert, ikke bare med brud og forlovere, men også to unge førstegangsvømlere i toget.

– Vi kaller oss rak-gutan, sier Patrik Toldnes og Thomas Nordbakken, som lever etter rimreglen mekk, drekk, bekk.

De var på plass allerede klokken ni, og hadde fått ekvipasjenummer to i toget.

– Vi skal hjemom en tur etter toget, men kommer nok tilbake til festen i kveld. Neste år kommer vi enda sterkere tilbake, lover duoen.