Levanger Live-aktuelle Pånnivågn har sluppet en splitter ny musikkvideo med låta «Duett». På låta bidrar Julie Vikestad Olsen fra Levanger.

Pånnivågn ble tidligere i år kåret til årets Publikumsfavoritter av musikkmagasinet MusikkPraksis, og nå står flere festivaler for tur. I sommer står bandet på scenen blant annet under Levanger Live, Steinkjerfestivalen og Sjonafestivalen, og nå får fansen en fin forsmak med den nye musikkvideoen «Duett».

Sommerlåt

– Låta er ei fengende og sommerfrisk låt, som bygger rundt typisk småkrangling mellom mann og dame, forteller vokalist Håvard Haugan.

– «Duett» er en sang som alle som har vært i et normalt forhold over en periode vil kjenne seg igjen i. Småkrangel over filleting, og herlig makeup-sex tilslutt, forteller Håvard. Med seg som duettpartner har han Julie Vikestad Olsen, som tidligere har jobbet sammen med både Askil Holm og Chand Torsvik.

Video nummer to

Musikkvideoen er nummer to fra Pånnivågns siste album, «Mellom alt og ingenting», og er produsert av Snøfall media på Steinkjer. Regissør Kristoffer Hartmark er godt fornøyd med sluttresultatet.

– Det var mer arbeid enn vi hadde forventet at det skulle bli, men vi er desto mer fornøyd med resultatet, forteller Hartmark. Dette er produksjonsselskapets første musikkvideo.

Når Pånnivågn tidligere i år mottok Publikumsprisen fra MusikkPraksis uttalte juryformann Åge Sten Nilsen følgende om bandet: «Vi faller for dette bandet med sine enkle, fengende rockelåter, hissige gitarer og vokal med trønderske tekster». 13 januar kom albumet «Mellom alt og ingenting».

Pånnivågn består av Håvard Haugan (vokal), Halvor Dahl (bass), Per Ivar Bruheim (trommer), Alexander Rødøy Bakken (leadgitar), Ola Årbogen (gitar). Pressefoto
Julie Vikestad Olsen fra innspillingen.