Lørdag inviterer Sentrum kulturforum til matiné på Brusve. Denne gangen er det to felespiller som vil underholde, Ingvild Blæsterdalen og Marion Zerlina Totsaas.

De to felespillerne har spilt sammen i flere år, først og fremst som elev og lærer i Verdal kulturskole, hvor Marion nå går siste semester, før hun skal videre ut i verden og studere musikk!.

– På denne konserten hører du dem som to likestilte musikere. Både Marion og Ingvild er nysgjerrige, lekne og allsidige musikere, skriver Sentrum kulturforum i en pressemelding.

Totsaas fikk nettopp tildelt Inderøy kommunes kulturstipend for ungdom. Hun går siste året på musikklinja på Inderøya. Kulturforumet beskriver henne som en aktiv sanger, felespiller og trompetist. Hun har deltatt i en rekke store prosjekter, og fått flere stipender og utmerkelser.

– Marion er en musiker det blir særdeles spennende å følge i årene framover, skriver Sentrum kulturforum.

Ingvild Blæsterdalen er opprinnelig fra Røros, men har bosatt seg på Verdal hvor hun jobber i kulturskolen og som freelance musiker.

– Du har kanskje hørt henne i prosjekter med Levanger kammerkor og Frode Fjellheim, Rasmus og Verdens beste band, i Ingvild Blæsterdalen Trio eller i Sjuende Far i huset? Ingvild Blæsterdalen trio har gitt ut to CD ‘er «Stayer» 2017 og «Buvêr 2020», forteller forumet i pressemeldingen.

På konserten blir det både nykomponerte låter, og tradisjonelle og utradisjonelle slåtter, fargelagt av de to felespillerne.

Konsertvert er Odd Magne Bakken fra Sentrum Kulturforum.

Bymuseet er medarrangør. De sørger for kaffe, te, saft og twist på billetten.