Verdal Teaterlags oppsetting av «Annie» har vært en supersuksess, og til nå har godt over tre tusen publikummere fått med seg forestillingen.

– Vi er nå halvveis i spilleprogrammet, og har åtte visninger igjen. I tillegg til i dag onsdag, spilles den kommende fredag, lørdag og søndag, og så onsdag, fredag, lørdag og søndag til uka igjen, forteller Frode Haugmark i Verdal Teaterlag.

Må avslutte

Men selv om det har vært nesten fullsatt hver kveld og det allerede er solgt godt med billetter til de kommende forestillingene, blir det ikke noen ekstraforestillinger.

– Vi må ut av Aulaen den 26. januar. Sånn er det. Så folk må reagere før det, fastslår Haugmark.

Gode kritikker

Teaterlaget har fått svært gode kritikker for årets storsatsing, og i omtalen etter premieren 4. juledag het det blant annet i Innherreds Folkeblad Verdalingen og på Verdalingen.no:

Annie, som på premieren ble spilt av Karen Ingeborg Moe, oppleves som et nyfødt stjerneskudd på de skrå bredder. Hun sjarmerer oss i senk. Backet opp av en skokk andre sjarmtroll på barnehjemmet settes standarden for forestillingen med sangen «Et hundeliv». Fra det øyeblikket skjønner vi at kvelden blir stor.

Fortellingen vokser og vokser, men de mange underfundigheter, gleder og sorger den formidler. Sårbarheten går over i det muntre og visa versa. Samspillet mellom barn og voksne er helt overveldende bra, og de forskjellige målformer og dialektvariasjoner fungerer som bare det.