Festen startet i 18-tida og én time scenere kokte det i salen da tryllekunstner Jo Boje Hoseth fra Boje Magic entret scenen med sitt forrykende trylleshow. Flyvende fugler i salen og andre spektakulære triks gjorde et mektig inntrykk på de skuelystne. Intet unntak var kompisgjengen i 4. klasse som hadde gledet seg til å se trylleshowet.

Klar for dansing

- Dette er nok det beste med kvelden, å se trylleshow, sa Isak Olsen, som holdt seg litt i bakgrunnen, et stykke bort fra de hylende småjentene på første rad.

Og etterpå blir det dansing og oppvarting av jentene?

- Tja. Vi skal danse, men jeg er ikke sikker på jeg tør å danse med en jente. Vi får se, sa en småspent Elias Gravdal før diskomusikken startet.

Tur til Island

Elever på småskoletrinnet (1.-4. klasse) ved Skogn barneskole hadde fått audiens på nyttårsdicso og lot seg ikke be to ganger. Cirka 120 barn i alderen 6-10 møtte opp av et kull på 200. Det var leder i leiknemnda, Jens Syver Løvli, meget fornøyd med.

- Oppmøtet er veldig bra. Alt av overskudd går til sommerens planlagte tur til Island på Nordisk dansestevne. Da kommer pengene godt med, sa Løvli.