Mange husker suksessforestillinga «Det du ikke visste om trønderrocken» med Kveli Rånes Bremseth der vi, parallelt med fakta fra den virkelige trønderrock-historien, fikk historien om den mislykkede trønderrockeren Leif Ove Brein.

Nå kommer oppfølgeren. Forestillinga «Bygd for fart» tar publikum med ut i verden for å finne spor etter Leif Ove.

Drømmer og ambisjoner

I «Bygd for fart» vil trioen Sigmund Kveli, Arnt Egil Rånes og Harald Morten Bremseth hylle alle dem som har drømmer og ambisjoner, og som tør å satse.

– Det er bedre å ha prøvd og mislykkes, enn aldri å ha prøvd! proklamerer karene som legger ut på en turne i Midt-Norge i mars og april. Til Verdal kommer de 9. mars.

Forestillingen varer ca 80 minutter, og har premiere i Namsos kulturhus lørdag 1. mars.

Kjente artister

Arnt Egil Rånes er kanskje mest kjent som sologitaristen i DDE.  Han har besøkt alle store og små scener i landet og sørget for at “Her bli det liv …….”. Rånes er musikalsk ansvarlig i forestillingen

Harald Morten Bremseth ble utropt til «Norges beste revyskuespiller» av revy-nestor Tom Sterri under NM i Revy på Høylandet i 2013.

Sigmund Kveli har også flere NM-titler i revy. «Kvelihumor» har blitt et varemerke på en humorsjanger og mange minnes med glede hans samspill med søskenbarnet Sveinung.