Mimring tilbake til 11 år, langt over leggetid og uten bekymringer

Tårevått nostalgisk fra Edvard.

Forbilder? Kanskje. De holder uansett status som kanskje tidenes kuleste duo. 

Petit
Man skal ikke dvelle på fortiden har vel en eller annen filosof uttalt seg om. Jeg har i hvert fall sett mange sådan sitater i store overskrifter over et landskapsbilde på sosiale medier. Enig? Joda. Men med dagens tempo hender det seg at jeg med hensikt tenker tilbake til en enklere tid - nemlig det glade 2000-tallet.

Uten å vite nøyaktig årstall la oss likevel for skyldens skyld si år totusenogfire. Da var jeg 11 år. Mormor og morfar var gjernest de første muttern ringte på når hun trengte barnepass da hun var på jobb. Da var det jeg som bestemte middagen den dagen og det ble som regel kjøttkaker og potet i brun saus eller fiskepinner.