SNAKK OM

«Mannen så forfjamset opp på meg og krestet ut av seg et stønn»

Det kan være vanskelig å se hvem som skjuler seg bak maska. Det kan virke som vi lever i et maskoramashow fra virkeligheten, mener Karin Jegtvik. 

Petit

Hei, sa jeg, med verdens største smil og med en - sett i ettertid - overdreven entusiasme. Jeg hadde gått rundt i frukt- og grøntavdelingen en stund. Hengt ekstra lenge ved løkskuffa og liksomklemt på fjorten tomater, mens jeg sendte kjappe, observerende blikk mot mannen som spradet rundt blant brød og rundstykker. Nå hadde jeg gransket meg sikker; jaggu var det ikke iLevangers Svein Helge Falstad som hadde tatt seg til Meny på Magneten denne tirsdags ettermiddagen. Ja, sannelig var det det. Vil du ha betenkingstid? Nei. Er du sikker? Ja. Låser du svaret? Jeg låser svaret! Dette er Falstad. I egen person.