Kanskje jeg finner en kjæreste, og vi vil være sammen i sorg og glede, helt til alderdommen Hei. Mitt navn er Victoriia Podvlasova, og jeg er 16 år. Jeg kommer fra Ukraina og snakker ukrainsk, russisk og litt engelsk. Jeg tar for tiden norskkurs og skal senere på videregående skole. Jeg er en ganske munter person, jeg er aldri trist, det er det folk jeg kommuniserer med sier - ikke se etter eventyr, men se etter meg, det er det samme. Jeg er ukrainer, men nå bor jeg i Norge. Jeg planlegger å studere her. Kanskje jeg finner en kjæreste, og vi vil være sammen i sorg og glede, helt til alderdommen. Jeg har en veldig sterk side; Jeg vet hvordan jeg skal tilgi folk. Jeg har ofte opplevd dette i livet mitt. Så jeg antar at skjebnen min er slik. Mine hobbyer er sang og musikk. Jeg elsker å synge så mye at jeg deltar i konkurranser eller opptrer i ferier, og jeg blir aldri lei av det. Jeg får glede av det, slik at musikken absorberer meg nok til å sette på hodetelefonene og så omgi meg med frihet.

Fantastisk utsikt fra fjellene, hvor du kan se elver og innsjøer For å være lykkelig trenger jeg å ha trofaste mennesker som ikke vil forlate meg i tilfelle problemer og som vil glede seg med meg. Mennesker som kan tørke tårer på mine kinn og som jeg kan reise verden rundt med. Jeg trives her i landet. Men det at det er så mange dialekter gjør det vanskelig å lære språket. Jeg vil gjerne bli snakket til kun på bokmål. Norge har en utrolig vakker natur. Fantastisk utsikt fra fjellene, hvor du kan se elver og innsjøer. Jeg slutter aldri å beundre naturen, og det er vanskelig å beskrive fordi alle må se det med egne øyne. Og til tross for at jeg bare er 16 år gammel, har jeg allerede besøkt 3 land, donert penger for å støtte Ukraina, gått på musikkskole og bestått eksamen, fullført skolen i Ukraina, besteget fjellet og arrangert en fotoseanse på toppen. Men det er fortsatt mye jeg ikke har gjort - jeg har for eksempel ikke hoppet i fallskjerm ennå. Jeg synes det er skummelt og tror det vil bringe med seg mange følelser. Jeg har ennå ikke lært norsk, og jeg har heller ikke fått førerkortet mitt.

Ja, vi er alle forskjellige, men vi må finne tilnærminger til hverandre for å bygge Ukraina igjen Interessante fakta om Ukraina: Kiev er hovedstaden. Ukraina er det største landet i Europa etter areal, med 603,55 kvadratkilometer. Trembita er det lengste musikkinstrumentet i verden. Lengden på dette røret varierer fra 2,5 til 8 meter. I 1934 ble det ukrainske språket anerkjent som det nest mest melodiøse språket i verden. Selvfølgelig er det mange ting jeg savner fra hjemlandet mitt. Men mest av alt ønsker jeg at landet mitt skal bli mer utviklet og ha flere muligheter. For det andre er det mangel på gjensidig forståelse. Problemet er at ulike regioner lever sine egne liv. Ja, vi er alle forskjellige, men vi må finne tilnærminger til hverandre for å bygge Ukraina igjen.

De fleste smiler og sier hei når de går forbi Nå drømmer jeg om å komme inn på et universitet for å ta utdanning. Jeg drømmer også om å lære norsk språk for å kunne kommunisere fritt, og jeg prøver å gjøre alt for dette. Jeg trodde at det ville bli veldig kaldt her, at det ville komme mye snø, og at jeg bare måtte gå i varme klær. Men det viste seg ikke å være tilfelle. Jeg trodde ikke det kunne bli en så varm sommer her. Jeg liker veldig godt folket her. De fleste smiler og sier hei når de går forbi. Det er så søtt at fremmede gir deg smilet sitt. Hvis jeg får fritid, besøker jeg treningsstudioet, svømmebassenget, og noen ganger baker jeg noe. Jeg hører mye på musikk og lærer norsk. Og jeg liker også å kommunisere med venner. Victoriia fra Ukraina