Kveldskoret – vår merkevare, vårt visittkort og vår ambassadør i Nor ge. Kveldskoret – i løpet av 12 år over 700 sangglade mennesker fra over 60 forskjellige land. Kveldskoret i dag – ca. 40 sangere fra 15 land!

Og snart skal Kveldskoret endelig få til en konsert sammen med vårt svenske søsterkor, The Rockin´Pots! I Festiviteten søndag 4. juni kl. 18.00 blir det en korkonsert med begge korene på scenen. Da snakker vi omtrent 90 sangglade mennesker fra mange forskjellige land.

Begge korene skal også synge hver for seg, i tillegg til at vi får besøk av vår ukrainske trekkspiller, Vasyl Bendas. Han har flyttet fra Levanger til Oslo for å ta sin musikkutdanning ved Norges musikkhøyskole.

Vi har også noen få unge kormedlemmer, og flotte Zlata fra Ukraina gleder seg til å være Kveldskorets solist på en sang. Med korvennen Oddbjørn Hagen som konferansier blir dette en lun og hyggelig konsert, med fokus på samhold, vennskap, sangglede og fine sangnumre. Vi åpner konserten med Leiv Ramfjords «Gi en sang til Levanger» med selve konferansieren som solist.

Denne konserten er en del av Kulturuka i Levanger, og vi håper at du tar turen til Festiviteten for en heidundrende og grenseløs korkonsert! Vår konsert "Grenseløs sang" nærmer seg! Velkommen til Festiviteten søndag 04.06. klokken 18.00! Billetter kan kjøpes på www.festivitetenlevanger.no.

Hilsen Kveldskoret

Kveldskoret i dag – ca. 40 sangere fra 15 land! Foto: Kveldskoret
Vi har også noen få unge kormedlemmer, og flotte Zlata fra Ukraina gleder seg til å være Kveldskorets solist på en sang. Foto: Zlata