Ny jobb for Kjær Haraldsen

Nå skal hun ivareta kommunenes interesser.

Annikken Kjær Haraldsen begynner i ny jobb fra årsskiftet.  Foto: Roger M. Svendsen

Nyheter

Annikken Kjær Haraldsen fra Levanger er ansatt som seniorrådgiver i KS Nord-Trøndelag. Hun starter i jobben 1. januar neste år, opplyser daglig leder Marit Moe i en pressemelding fra KS Nord-Trøndelag.

Kjær Haraldsen er 45 år, opprinnelig fra Tønsberg, men har de siste 20 årene bodd i Levanger. Hun er utdannet revisor. Har variert yrkesbakgrunn, administrativ leder, lærer og bonde, de siste 4 årene som prosjektleder ved avdeling for videregående opplæring i Nord-Trøndelag fylkeskommune. Hun er gift og har 3 barn.

Annikken Kjær Haraldsen har også en politisk karriere bak seg.

- Hun har sittet i kommunestyret i Levanger for Venstre siden 2003, fylkestinget i to år. I perioden 2007 – 2011 var hun fylkesråd for kultur, inkludering og samiske spørsmål i Nord-Trøndelag fylkeskommune, heter det i pressemeldingen.

Annikken Kjær Haraldsen begynner i sin nye jobb fra årsskiftet. Hun er også engasjert av KS allerede i dag, i en 40 prosent-stilling på barnehage og skoleområdet. Den deler hun med en prosjektlederstillingen i fylkeskommunen.