Disse bygårdene har kommunen lagt inn bud på

Som et svar på flyktningstrømmen har Levanger kommune vist interesse for å kjøpe boliger i Håkon den Godes gate.

Håkon den Godes gate 25 (t.v.) og 27.   Foto: Marte Skjesol

Håkon den Godes gate 23 (t.v) og 25.  

Nyheter

Enhetsleder Håvard Heistad i bygg og eiendom i Levanger kommune bekrefter at Levanger kommune har lagt inn et bud på tre «Storaker–eiendommer» i Håkon den Godes gate 23, 25 og 27.

– Budet er med forbehold om at det vedtas av kommunestyret 18. november, understreker Heistad.

Han legger til at det kan være snakk om 12 leiligheter i ulike størrelser.

– Vi antar vi nå får større press på boliger med flyktningestrømmen som kommer. Da må se på hvordan vi rokkerer internt på beboerne. Det kan være beboere som får andre tilbud, sier Håvard Heistad.

Storaker eier

Det er Ola A. Storaker som står som selger på de tre boligene, som har blitt brukt til både leiligheter og næringsvirksomhet.  Megler Einar Skomsvoll  i Norion Næringsmegling forteller at eiendommene ble lagt ut for salg i slutten av september. Flere skal ha vist interesse for eiendommen, men budprosessen er avsluttet. Nå venter selger og megler på vedtak fra Levanger kommune før de eventuelt fortsetter budprosessen.

Næringsareal

Eiendommen Håkon den Godes gate 23 er på 532 kvadratmeter og består i dag av fire leiligheter.

Største bygården er nummer 25 og er på 736 kvadratmeter. Den består av fire leiligheter og et næringsareal på 120 kvadratmeter.

Her er det også en mindre bygning i bakgården, nummer 27. Den er på 126 kvadratmeter og består i dag av tre leiligheter.