To menn omkom i kollisjon i Verdal

Bil tok fyr etter ulykken på E6. 54 år gammel kvinne ligger alvorlig skadd på St. Olavs i Trondheim.

Brannvesenet rykket ut til ulykkesstedet på E6 i Verdal. 

Det var en voldsom smell på E6 natt til søndag. Foto: Leif Arne Holme 

Nyheter

Frontkollisjonen skjedd på E6 mellom Verdal bru og Fleskhus. Politiet ble varslet klokken 02.38.

- Én person i bilen som ikke brant er bekreftet omkommet, mens en annen person er skadd og fraktet bort på båre, sier operasjonsleder Johnny Olsen i Trøndelag politidistrikt.

Klokken 04 sier Olsen at det også er funnet én person omkommet i den utbrente bilen. De omkomne er ifølge operasjonslederen menn.

En kvinne på 54 år satt i bilen som ikke tok fyr. Hun ble fraktet i luftambulanse til St. Olavs Hospital. Sykehuset opplyser at hun er alvorlig skadet og at situasjonen er uavklart. Hun ble søndag morgen behandlet ved intensivavdelingen for skadene. Det ble først oppgitt en annen alder, men sykehuset oppga korrekt alder ved 11.20-tiden.

Søkte med hund

- Vi er sikre på identiteten til de omkomne, og varsler de pårørende, sier Olsen søndag morgen.

Siden politiet ikke var sikre på hvor mange som satt i bilen som tok fyr, ble det også søkt med hund i området etter ulykken.

Da vår reporter ankom ulykkestedet 25 minutter etter at meldingen kom inn brant det fortsatt. Klokken 03.20 var brannen slukket.

Stengte E6

Ulykkesgruppa til Statens vegvesen og krimteknikere gjorde natt til søndag undersøkelser på stedet. Arbeidet vil vare utover søndag morgen.

E6 ble stengt etter ulykken, og  Vegtrafikksentralen anbefalte omkjøring via fylkesvei 173 i Verdal sentrum. Like etter klokken 07 er veien ryddet og åpnet igjen.