Politiet kunne krasjet hardere enn dette

Det ble mindre skader i kollisjonen de rykket ut til, men men det kunne gått galt under utrykningen.

PÅKJØRT BAKFRA: Det kan se ut til at denne bilen er påkjørt bakfra og deretter har kjørt ut på jordet eller havnet der som følge av sammenstøtet. Foto: Kristian Stokdahl 

INN PÅ SIDEVEG: Den ene bilen ble kjørt inn på en sideveg slik at trafikken kunne passere som normalt. Foto: Marte Skjesol 

INNTRYKT: Denne bilen fikk fronten litt inntrykt i sammenstøtet. Foto: Leif Arne Holme 

Nyheter

Politiet meldte klokken 11.07 at en personbil hadde kjørt utfor vegen i Mulelia. Nødetatene var på tur til stedet. To personer var involvert, meldte de.

På stedet kan det se ut til at det ikke var en utforkjøring, men at en bil har kjørt inn i den andre bakfra.

– Vi hørte et smell, så det var nok ikke bare at en bil kjørte av vegen og ut på jordet, sier det lokale vaktmannskapet utenfor Rinnleiret leir når Innherred.no er på tur til ulykkesstedet.

Trafikken stod en kort periode, men løste seg raskt opp igjen. To personer ble fraktet til legevakt for sjekk etter sammenstøtet. Litt senere bekrefter også politiet at det dreide seg om en påkjørsel bakfra.

Idet Innherred.no var på veg, kom en politibil i stor fart med blålys og kraftige lyshorn fra Verdal. Køen på nordsiden av kollisjonen i Mulelia strakk seg da et stykke forbi avkjøringen til Rinnleiret leir. Politibilen la seg over i motgående kjørefelt for å passere køen idet en bil plutselig svingte ut på vegen fra Rinnleiret for å kjøre nordover.

Til alt hell var sjåføren av politibilen årvåken, fikk bråbremset og unngikk dermed en kraftig frontkollisjon med bilen som la seg ut i vegen.