Eknesbygg har startet ny nettavis

Skal gi råd om privatøkonomi.

Kent Øksnes gikk fra å være ansatt i Dine Penger til å bli redaktør for egen nettavis; pengenytt.no.  Foto: Privat.

Nyheter

Den utdannede siviløkonomen Kent Øksnes har lang erfaring fra finans og økonomi, og for fire år siden startet han å jobbe i Dine Penger. De måtte nedbemanne i fjor, og da søkte han sluttpakke - noe som passet bra når familien likevel skulle flytte hjem til Trøndelag og Trondheim.

Sluttpakketiden brukte han til å etablere den nye nettavisen Pengenytt.no, som tar mål av seg til å være en riksdekkende nettavis med privatøkonomiske muligheter. Det skriver medienettstedet Medier24.com.

– Jeg skal by på småstøff, bransjenytt, utvikling og trender, men også kritisk journalistikk, analyser, gode råd og debatt, sier han til nettstedet. Han har også et ønske om å lage sin egen variant av aksjerådene som hans tidligere arbeidsgiver Dine Penger startet med på slutten 1980-tallet.